Rabu, 10 September 2014

mūsu garastāvokl

Mēs vēlētos, lai rotā mūsu ausis. Centieties, lai aizmirst, ka jums bija jūsu ausis sadursta Mall tikpat ātri, kā jūs varētu runāt ar savu māti par ļaujot jums to darīt. Centieties, lai aizmirst, ka jums ir dota prom, jo ​​dāvanas vairāk auskari, nekā ir Margaritas Cabo. Apsveriet no viedokļa ārzemnieka apmeklējot mūsu planētu pirmo reizi:

"Viņi izrotāt savus dzirdes recepticals ar maziem gabaliņiem spīdīga metāla un krāsainiem akmeņiem."

Mūsu straujajā mūsdienu kultūru mūsu ausis izmantošana ir viens no vienkāršākajiem un pazīstamākie ķermeņa daļām, lai izgreznot. Mēs izsakām sevi, mūsu garastāvokli, mūsu attieksmi, izmantojot rotaslietas, mēs afix mūsu ausīm.

Auskari ir apmēram uz visiem laikiem. Nu, ok, tik tuvu pupuk hantu untuk di lele ikan lengkeng hidroponik sayuran durian karet coklat eceran merk yang asli mēs varam pateikt, ir tiešām ļoti ilgu laiku. Senākais zināmais auskari ir Lunate auskari. Šie Lunate auskari tika izrakta Ur Mezopotāmijā, kas tagad Irāka (no visām vietām). Šie zelta pusmēness stīpām ir aptuveni 4500 gadus veca. Agrākais dizainu auskari bija stīpām un kuloni izgatavoti no dārgmetāliem, visbiežāk zelta, un dažreiz kaulu.

Auskari popularitāte pieauga un krita visu vecumu tiešā saistībā ar frizūras. Tā, piemēram, rota mūsu ausīm izkrita labā viduslaikos. Tika uzskatīts, amorāla par respektablu precētas sievietes jāskata publiski ar viņu galvas vaļēju. Tad vidū-1500 ir sievietes sāka valkāt matus uz augšu, pakļaujot savas ausis. Auskari resurged.

Šodien auskari zelt ar tik daudz dažādu variāciju, jo ir cilvēki valkā viņiem. Mēs valkāt visu veidu, stīpām danglies un amatus un spirāles un swirlies, kas izgatavoti no visdažādākajiem materiāliem, ieskaitot sudrabu un zeltu, un jūras čaumalas, pērles un dārgakmeņi un stikla pērlītēm. Mēs valkāt auskarus mākslu.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar